Het Zoethoudertje
   » Winkel » Privacy verklaring Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Mijn Verlanglijst  |  Afrekenen   
Categorieën
 Schepsnoep (186)


 Snoepblik algemeen (56)


 Snoeppot algemeen (13)


 Snoep per stuk (85)


 Snoepzak (9)


 Drop (70)


 Hakhoning (21)


 lolly (37)


 Spekje (10)


 Extra kaartje enz (28)


 Relatiegeschenk (25)


 Jubileum (41)


 kauwgom (21)


 Snoep-geschenkdoos (48)


 Geboorte kleinkind (12)


 Oud Hollandse spelen (8)
Belangrijke info
Ditjes en datjes snoep
Ditjes en datjes drop
Snoep advies
Kadobon
Snoepje van de week
Informatief
Bedrijfs gegevens
Algemene info
Betaalinfo
Verzending
Verras uw relatie
Linkpartners
Leverings voorwaarden
Spaarpunten Uitleg
Gastenboek
Contact
Privacy verklaring
Neem contact op
Privacy verklaring Privacy verklaring

Het Zoethoudertje V.O.F. Het Zoethoudertje V.O.F., gevestigd aan Burg van Loghemplein 32 7413 VN Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van
persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
https://www.hetzoethoudertje.nl
Burg van Loghemplein 32
7413 VN Deventer
06-53732605


Hans van Rijssel is de Functionaris Gegevensbescherming van Het Zoethoudertje V.O.F. Hij/zij is te bereiken via info@hetzoethoudertje.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken
Het Zoethoudertje V.O.F. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@hetzoethoudertje.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Het Zoethoudertje V.O.F. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren


Geautomatiseerde besluitvorming
Het Zoethoudertje V.O.F. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Het Zoethoudertje V.O.F. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Het Zoethoudertje V.O.F. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau
van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Het Zoethoudertje V.O.F. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Het Zoethoudertje V.O.F. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de
technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast
kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Het Zoethoudertje V.O.F. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@hetzoethoudertje.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de
strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. H

et Zoethoudertje V.O.F. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale
toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Het Zoethoudertje V.O.F. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@hetzoethoudertje.nl

Volgende
Snoepje van de Week
Snel zoeken

Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
Nieuwste producten Meer
Talen
Dutch English
Betaalmethodes / Keurmerk


Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Goud door Sitekeuring.net

Copyright © 2018 Het Zoethoudertje
Powered by osCommerce

Het zoethoudertje
Steekwoorden: Hollandsche, stroopsoldaatjes, nostalgisch, duimdrop, polkabrokken, stuk, zak, puntzakken, snoepselectie, ulevellen, snoepgoed, snoepen, snoep, trakteren, vriend, vriendin, puntzakken, relatiegeschenk, verwennerij, heksenhijl, blikken. Oud Hollands snoep uit grootmoeders tijd is onze specialisatie, een keur aan overheerlijke snoepgoed